Eenvoudige Stappen Om Een Beveiligingsfout In Norton Antivirus Te Verhelpen?

Onlangs flitste er schokkend nieuws op de markt over het ontdekken van bugs in Norton Antivirus-software. Volgens de beveiligingsonderzoeker "Travis Ormandy" treft deze nieuwe bug de Symantec Antivirus Engine in een kritieke toestand. Deze recent ontdekte bug is niet echt een bug, het is eigenlijk een beveiligingsfout, die de hacker helpt om de pc te infecteren. Deze kritieke bug is ontdekt door een hacker met een witte hoed, die de antivirustechnologie blijft onderzoeken om de online samenleving te verbeteren. Uit zijn onderzoek bleek hoe Norton de systeemcode op een traditionele manier scant met behulp van de compressietool. Dagelijks  de gebruikers het bellen Nortonondersteunings nummer  +32-25884434 om oplossingen te vinden voor antivirus-bugs.

Hacker verzendt een nauwkeurig opgemaakt bestand als een weblink of een bijlage. Zodra de doel-pc de e-mail ontvangt en het bericht scant, krijgt de hacker root-toegang tot het systeem. Symantec is op de hoogte van deze recent ontdekte antivirus-bug van Norton, vandaar dat het met oplossingen is gekomen die worden ontworpen om geavanceerde fouten op te lossen. Om deze kritieke bug te voorkomen, moet u Norton's LiveUpdateTool uitvoeren en controleren op de patches.


Bug in de beveiliging treedt op als gevolg van overloop van de bufferbestanden. Het is de vergelijkbare programmeerfout, die eerder de "Heartbleed Bug" veroorzaakte. Deze bug verandert in een kritiek gevaar wanneer de door de hacker verzonden code in het systeem wordt uitgepakt. Deze bug pakt potentiële malware rechtstreeks uit in de antivirus-kernel.

Deskundige software-engineers leggen uit dat de verdachte code moet worden geïnspecteerd in een ommuurde sandbox, niet in de systeem- of antiviruskernel. Deze bug heeft maar één oplossing: de antivirus verwijderen en opnieuw installeren. Het belangrijkste is dat het een back-upbestand maakt om gegevens te beveiligen.

Ten slotte, als uw Norton-antivirussoftware een fout vertoont, neem dan contact op met de technische professionals in het ondersteuningscentrum. Zoek dus niet hoe u contact kunt opnemen met het Norton klantenservice belgium team, bel gewoon het Norton antivirus klantenservice nummer +32-28086866 en u krijgt een oplossing voor al uw problemen. Als u een kritiek antivirusprobleem tegenkomt, nemen ze onmiddellijk de hulp in van de dichtstbijzijnde technische ondersteuningsagenten. Een kritieke beveiligingsfout kan uw systeemsoftware en belangrijke bestanden beschadigen. Vermijd dergelijke problemen dus en zoek altijd de hulp van een technisch onderlegde agent.

Contact klantenservice Norton blijft oplossingen upgraden volgens de toenemende bedreigingen en risico's voor pc. Het antivirusprogramma heeft regelmatig een virusupdate nodig, dus bezoek de officiële Norton-site en zorg dat uw antivirus jarenlang geüpgraded blijft.

Comments

Popular posts from this blog

Toegang Tot Safe Remote Support Via Het Norton Klantenservice Telefoonnummer